divendres, 24 de setembre del 2010

Propera trobada el dijous 30 de setembre 2010 a les 19:00h

Si algú pot venir cap a les 18:00h ens ajuda la massillar les taules que tindrem que pintar.

Resultats de la trobada d'avui 23-9-10

Tornem a començar l'any esportiu.

Avui s'han vist cares noves al Club:

José que comença a jugar amb bon peu i esperem porti també els seus company de slot per incrementar els afficionats del FT així com nosaltres i els nostres fills esperem poder passar bones estones amb els mini cotxes de carrera.

Marcos que de una mica mes lluny ha arribat amb una sorprenent preparació per poder competir amb els millors del Club i també s'endurá un bon grapat d'afficionat per poder participar als torneigios interns i del AFM una vegada preparats.

Els resultats:

F. Watzka - M. Barceló 2-0
José - C. Gimenez 1-0
M. Barceló - C. Gimenez 1-0
M. Morgione - M. Barceló 2-0
F. Watzka - M. Morgione 0-0
M. Membrive - C. Gimenez 0-0 (2-2)
M. Membrive - M. Barceló 1-0

Els nous sorprenen per la bona visió del joc i els resultats, s'ha de destacar el 1-0 d'en Marcos sobre el sempre habilidos Marc, una mica de sort del principiant peró també un gran xut inesperat i ben posat.

dilluns, 20 de setembre del 2010

Trobada al Club el dijous 23 a les 19:00h

Dijous ens trobem tots a la seu del club per una reunió de començament temporada i per el primer entrenament collectiu.
S'esperen els nous socis Marcos, i Carles G. mes en José
Del vells Flavio, Marco M., Valentí, Adrian, Carles B., Marc B., Xavi Cl.
Seria bó puguessin intervindre també Xavi Ca., Israel, Santi i esl nostres simpatitzants per una reunió de començament, breu peró on es parlará de temes molt important per aquest nou any d'activitats.

diumenge, 19 de setembre del 2010

Torna el Presi des d'Italia amb novevetat a probar

Finalment ha tornat Flavio i s'endú d'Italia unes noves bases les UNIVERSAL BASES per poder fer provar a la resta dels jugadors dels equips d'en Palomar.

Es tracta, com recordat en precents entrades d'una base innovadora.

A part aixó, ya es reanudaran les sessions d'entrenaments dels dijous a la seu del club i es començaran les dels dissabte a la tarda pels nens/es i joves.

Trobada del dijous

A falta d'en Flavio el nostre capità ha fet una trobada peró solament ha pogut assistir en Carlos G. del 3er equip.
De la trobada s'ha valorat el grau de habilitat d'en Carlos que si segueix d'aquesta manera no trigará gaire a escalar posicions per ficar-se a dintre del primer equip.

El partit disputat, que es també el reflexe de les habilitat d'en Carlos ha sigut d'emapt a 1 gol:

Marco M. - Carlos G. 1-1

Slot e Futbol taula

Si tot vá com pensem, n'hi ha la possibilitat de poder comtar en un intercanvi molt agradable. Un Club de Slot de Barna está interessat a fer que els seu socis juguin a FT i nosaltres també son casi tots amants de le slots. Una bona ideia per diversificar les activitat i creixer conjuntament en numero di socis i poder donar una má els uns als altres.
Us mantindrem informats.

dijous, 16 de setembre del 2010

Flavio in the DLF Gorizia headquarter

Flavio ha sigut huesped del DLF de Gorizia a Italia.
Anfritrió molt cordial ha sigut en bon Marco Pinausi president de la societat friulana.
els seguents son els resultats dels partits disputats pel Flavio

Flavio-Pinausi 3-4 Bon comencament d'en Flavio que s'ha portat en vantatge amb un gol tempraner i en velocitat peró en breu ha sigut superat de Marco que s'ha portat sobre per 1-3.
A 4 minuts del final Flavio consegueix el empat a 3 gols per veures superat a 2 del final d'un grandissim gol del corregional.

Flavio-Cicut 2-3 S`ha passat d'una situació de 0-1 a guanyar per un 2-1, pero el joc rapid del adversari ha pogut amb l'inespert Flavio i una justa vitoria pel goriciá.

Flavio-Bernardis 2-5 Un partit dominat en el primer temps per l'udines amb un parcial de 0-4 en el segon temps les coses han cambiat pero Flavio ha pogut solament reduir el fort passiu del gran jugador del DLF

Flavio-Joan 4-3 Finalment una victoria, molt suferta perqué a cada gol d'en Flavio el bon Joan respondia amb regularita fins al ko final.

El joc del italians es superior al nostre sobre tot per la constancia que tenen en els entrenaments. S'ha de dir que al entrenament d'avui n'hi havia ben 5 nois, Aixó també es un gran merit d'en Marco d'haver construit un viver de nois que donará els seu fruit a breu.

Gracias DLF Goricia per l'hospitalitat i fins aviat

dimarts, 14 de setembre del 2010

Universal Bases les Ferrari del les bases pel futbol taula

En el torneig de Bologna estaba present l'estand d'en Paolo Corazza creador de les UNIVERSAL BASES.

En Paolo es l'ideator d'aquest tipus de bases que atxecan la pilota con una facilitat extrema i tenen una molt bona enganchada en el moment de l'apropament, fins i tot donen la posibilitat de fer la volta. Tot plegat les FERRARI de les bases professionals també pensant que estan fabricades a Maranello, nota localitat italiana, on troba la seva seu la firma italiana de auto de competició i esportives.

Flavio s'endurà un joc al club per poder fer proves entre els socis.
La relacció calitat preu es molt bona. (45 euro per un set de 12 amb pes calibrat i disquetes mes instruccions de muntatge i eina per el muntatge) El model es unic pró es poden ficar pesos diferents i demanar un tipo que favoreix el gir al no ser abrillantat en el biselat inferior.
El material plastic en el quel venen produide t'he molta varietat de colors i ademes t'he un efecte de perlat molt agradable a l'ull.

Del Palomar FT es donen les gracies a Paolo Corazza per l'atenció donada a la nostra associació.

Flavio at Bologna Open

El nostre presi, de viatge a Italia, ha sigut convidat del secretari de la federació italiana, Antonio Pizzolato, a prendre part al prestigios Open de Bologna organitzat del gran Riccardo Marinucci i dels Bologna Tigers.

Al torneig, perfectament pensat, s'han vist alguns dels millors jugadors dels equips italians.
En la fase de grup Flavio ha jugat amb Augusto Vignani del Ascoli i ha perdut, així com en el segón partit amb Boscolo del Bulldog Vicenza.

Flavio-Vignani 0-5: un partit que habria tingut un altra storia si el arbitre, dubtos del reglament, haguessi validat el gol d'en Flavio en el primer temp amb un 2-0 per l'adversari. En el segón temp, no obstant alguna acció insidiosa i un pal, Flavio no ha marcat i al veure que el partit s'acababa 4-0 per Vignani ha utilitzat la tecnica suicida de tots els jugador endavant els últims 30 segons con la mala pata d'aver xutat la remesa amb el porteret i perduda la pilota l'occasió ha sigut aprofitada rapidament pel jugador del Ascoli que marca a portería i defensa buida.

Flavio-Boscolo 0-3: tot el partit ha sigut molt equilibrat amb ocasions de ambas partes i un primer temp acabat amb la vantatge mínima. Flavio ha tingut mala sort amb pilotes que s'han estavellat en els pals i en el llarguer i, al final, buscant el gol de l'honor també ha topat amb la tercera meta del adversari

Flavio-Pierceleste Zambello 1-2: un partit molt interessant en el qual Flavio en vantatge no ha sapigut concretar le moltissime ocasions creades i un altra vegada, com en el partit amb el Boscolo, topant amb els pals de la porta i bones actuacions del porter del adversari.
Esperem en el futur no es repetir les inexperiencies jugant amb "profesionals" de futbol taula.

L'impressió ha sigut molt bona i la valoració es que amb una mica mes d'entrenament es pot arribar al nivell dels gran jugadors italians.

Felicitats als organitzadors i als participants

dilluns, 13 de setembre del 2010

Jornada d'entrenaments al Palomar-Sagrera

Aquest Dijous el nostre capità Marco organitza una sessió d'entrenament al seu estudi de La Sagrera. Us preguem de confirmar a temps l'asistencia ja que les plaçes son limitades.

De la setmana que ve tornem a la seu del Club a Sant Andreu del PALOMAR en carrer Virgili.

divendres, 10 de setembre del 2010

Flavio visita els nois del Pierce 14 a Casale Monferrato - Italia

Un viatge a Italia del nostre Presi i la gran amistat que porta al gran Pierceleste ha portat en Flavio a fer visita a les instalacions del prestigios Club Italià del Pierce 14 de Casale. En aquest Club hi jugan entre altres els dos fills de Pierceleste que acaben de proclamer-se campions del mon per equips en les respectives categories.

En Flavio ha pogut fer uns partidets que han confermat la gran qualitat d'aquest simpatics i habilidosos jovanets.

Aquest el resultats: Luca Zambello - Flavio 6-0, Flavio - Paolo Zambello 1-0

També d'aquesta web Flavio vol agrair la gran hospitalitat rebuda i fer els compliments per el gran traball que aquest Club ha desarrollat i segueix desarrollant en la zona nort ovest d'Italia sobre tot entre els campions del demà.

Bravi e grazie amici!

dimarts, 7 de setembre del 2010

Nova trobada dimecres 8 de setembre a l'estudi del nostre capità

Demà es trobem Marco, Marc i pot ser que intervingui Marcos.
La propera setmana esperem poder reanudar les sessions d'entrenaments al Club on lamentablement han entret ja la cuarta vegada per robar i no tenim seguretat per deixar els materials ni per anar a passar una estona tranquillament.
De cara a la nova temporada es posa com necessitat primaria poder tenir un espai segur i dedicat al futbol taula.

Dijous que vé esperem poder ser tots els del primer equip:

Marco, Carles B., Flavio i Marc

El segón equip

Adrian, Valentí, Simone, Xavi Cl.

Els nous:
Carles G. i Marcos

Tindrem que veure la disponibilitat de tots lo que puguin ser interessat a formar part del Club i a jugar per equip en aquesta nova temporada de la AFM sobre tot de cara a la lliga espanyola que, si tot vá bé, organitzem l'anada al final del Març 2011.

dilluns, 6 de setembre del 2010

Team World Cup

Las selecciones españolas Open ha sido eliminada antes de la final ganada por Malta sobre Belgica.

En Veteranos, JC Granados y compañeros han sucumbido otro año consecutivo con los siempre poderosos italianos

Nuestra Under 19 no ha sabido ser superior a Holanda que así toma una peculiar revancha de la final del julio pasado en Sudafrica.

No teniamos representación en las categorias Feminina ganada por Belgica sobre Italia, ni en la Under 15 que ganó Italia sobre Grecia.
No se disputó la categoría Under 12 por falta de inscrpciones.

Resultat de la primera trobada de la temporada 2010-11

Marco, Marc i Martí s'han trobat per fer cuatre xuts el dijous passat.

Marco-Marc 3-0 Partit amb possessió de la pilota d'en Marc i gols d'en Marco. Pensem que Marc no ha encara trobat les bases justes per poder concretitzar el seu joc molt bó.

Martí, en fill d'en Marc, ha fet també uns tocs i ha fins i tot marcat algun gols als mes esperts jugadors del primer equip.

diumenge, 5 de setembre del 2010

Spain players are world champions now in Rain (Germany)

JC Granados (Veteranos), Carlos Flores (Open) y José Ros (Under 19) se proclaman campeones del mundo 2010 en Rain (Alemania)

La escuela murciana se impone a los favorecidos italianos.
¡Enhorabuena! a nuestro gran amigo Juan Carlos así como a Carlitos "superman" Flores y al emergente José Ros.

España, después que en el futbol tradicional, se impone por fin también en el futbol de mesa.
Un BRAVO también al presidente de la federación española Piero Capponi que tanto impulso está dando al movimiento.

dijous, 2 de setembre del 2010

Match, molt de vent i nervis

Flavio-Ion 4-1 primer temp 3-0
Partida marcada per la tramuntana lleugera pero també molts de nervis cap al final.
Bona actuació d'en Flavio amb segona part marcadament dominada pel Ion al qual l'hi ha faltat una mica de puntería i que desafortunadament ha estavellat moltes pilotes als pals de la portería contraria.

Previament s'havia disputat un partidet entre Ion i Roger guanyat d'el basc per la mínima 3-2.

dimecres, 1 de setembre del 2010

Flavio- Ion 5-4 (0-2)

Un partit, lo que s'ha disputat avui, veritablement interessant.
Ion ha demostrat que anb una mica d'entrenament sería una bona peça per l'equip del Palomar FT. Lamentablement el seu traball l'hi impedeix de poder donar una persencia constant al Club.
Estem segurs que un dia o l'altre tant a Barcelona com a Bilbao podrá fer un bon paper jugui on jugui.

Comentari del match.
Primer temp (2-0) dominat pel basc també si amb un ol anulat a Flavio amb el resultat de 1-0 una mica dubtos.
Segón temps con Flavio que capgira el marcador de un 3-2 fins al 3-5 i empenta final de Ion, que mai es rendeix marcant el quart gol a tocar el timbre de finalització.