• Classificació Final

1. Flavio 10 punts amb 7 gol a favor i 2 en contra
  2. Dani 3 punts amb 1 gol a favor i 3 en contra
  3. Xavi 2 punts amb 1 gol a favor i 4 en contra

A part s'ha disputat un partit molt ajustat entre Flavi i Dani de preparació al torneig

Dani-Flavio 1-1

Bon nivell de tots i molt igualat pero sobre tot bon rotllo i molta diversió i rialles

diumenge, 25 de març del 2012

Resultats trobada del diumenge 25-3

Partits molt interessants entre en Flavio i en Guillem, entre elters novitats s'han fet servir les noves figuretes del Subbuteo

Flavio (Astrobase bicomposta C68) - Guillem (Sure Shoot) 4-0

El del Palomar apreta dels primer minuts, el girones cansat del vitge a Barcelona no entra en el partit i la vistoria pel de casa es força sencilla.

Flavio (Astrobase bicomposta C68) - Guillem (Sure Shoot) 1-0

Aquesta vegar en Gulliem resulta molt concentrat i demostra gran domini de joc amb moltes ocasions peró una mica de mala sort en els xuts a porteria.

Flavio (Raptors Stefan Corda) - Guillem (Subbuteo 2012) 5-0

No obsatant un joc mes que acetcable conta moltissim la novatada de les bases del nou Subbuteo. Resulten força inferiors a les Stafan Corda peró poden realitzar amb una certa facilitat la rotació. Una mica ineficients en els xuts de potencia ca pa porteria. Molts gol de Flavio que sembla una apisonadora con respecte ales debils figuretes del Subbuteo

Flavio (Subbuteo 2012) - Guillem (Raptors Stefan Corda) 4-3

Aquesta vegada un altra musica sona. Rapidament es porta en vantatge en Guillem. Flavio vá a remolque i l'hi costa empatar. Altre 2 vegades marca primer en Gulillem i el 2-3 es particolarment bonic amb un xute tallat de posició casi impossible. Guanya l'experiencia d'en Flavio que a temp casi acabat marca el gol de la victoria despres d'aber empactat la partida uns quants minut abans.

divendres, 23 de març del 2012

Jornada de Subbuteo per Adults

Diumenge 25 de març a partir de les 18h fins a les 20:40 al pavelló Francisco Calvo de Sant Andreu.
Sala de Juntes de la AE Sant Andreu

Es demana de confirmar asistencia per redactar el calendari dels partits a disputar entre els participants.

dijous, 15 de març del 2012

Proper dia de Subbuteo per nens

Si les circumstancies ho permetran ens trobarem el proper diumenge 25 de març abans de setmana santa.
Us comunicarem a tot els detalls i horaris de la trobada

Old Subbuteo i futbol taula

Avui hem fet algunes partides amb els antic jugadors de Subbuteo i aquest han sigut els resultats mes importants:

Flavio-Dani 2-0
Flavio-Dani 3-0

Una mica dur jugar amb els antic ninots i bases del Subbuteo pero super divertit i amb una fascinació que no t'he res a veure amb les bases i jugadors de l'actual futbol de taula.
Molta diversió e rialles sense la tensió d'un partit competitiu.

A futbol de taula les coses han cambiat una mica

Bon partit d'en Dani que amb el seu Barça es porta en vantatge de forma molt merescuda al principi de la primera part.
El Real Madrid d'en Flavio l'hi costa produir joc i també si disposa d'una series d'aocasions molt bones sempre els xuts s'en van als pals o al traveser de la porteria.
En Dani t'he una serie d'ocasions per tancar el partit pero sense gaire exit.
Arriba finalment l'empat del Real Madrid. i al acabar el partit en dani disposa d'un penal que icreiblement ve aturat d'en "Casillas" del Flavio.
Finalment s¡acaba el match tant disputat i amb un resultat just.